Ontdek hoe je jouw eigen Online Academie kunt creëren

Ik laat het je zien in onderstaande video!


Cursus AcademiePlus & WordPress LSM Plugin

Wat lost de cursus AcademiePlus voor je op!

 • Niet meer zelf maanden bezig zijn met uitzoeken, je bespaart tijd en geld. We bieden een cursus inclusief een WordPress LMS plugin. Hiermee bouw je op je eigen webhosting een volledige ingerichte online leeromgeving website, gemaakt in WordPress zodat je er makkelijk mee kunt werken. We noemen het een Academie, maar E-learning, universiteit, school of online leeromgeving systeem kun je het ook noemen. Ja echt, je kunt een volledige school bouwen, want je kunt ook instructeurs toewijzen, zoals coaches of freelancers die geheel zelfstandig cursussen voor je maken, direct op je Academie.
 • De bedragen van de verkochte cursussen worden op je eigen rekening gestort. Je bent 100% de baas.
 • Je kunt toetsen/quizjes afnemen bij je cursisten en huiswerk opdrachten geven. 
  Cursisten kunnen huiswerk uploaden. Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.
 • Je kunt lessen in drip feed aanbieden, een mooie naam voor het "plannen" van het vrijgeven van de cursusinhoud. Je kunt je lessen met tussenpozen of op specifieke data vrijgeven. Zo zou je elke week of maand lessen vrij kunnen geven.
 • Veel betaalprovider mogelijkheden voor je klanten om te kunnen betalen zoals Mollie iDeal, PayPal, credit-card, Stripe, Bank overschrijving.
 • Je kunt een autoresponder koppelen, goed om een klanten e-maillijst mee op te bouwen.
 • Het systeem verzend automatisch pdf facturen nadat een klant een betaling heeft gedaan. Dus geen aparte facturen meer aanmaken.
 • Ingebouwde AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming).

De Cursus AcademiePlus is een cursus met een complete website inclusief leeromgeving en kan geheel zelfstandig draaien zonder dat je al een eigen website hebt op internet. Maar wanneer je al een website hebt gemaakt in WordPress kun je de LMS plugin ook op je bestaande website installeren. Het is ook mogelijk wanneer je al een website hebt, maar hier niet de Academie op wilt laten draaien, de Academie op een subdomein te plaatsen want de Academie kan net zo makkelijk naast je eigen bestaande website draaien. Je koppelt deze dan in je websitemenu. Geen zorg we laten alle mogelijkheden zien in de cursus. 


De Academie kan van A tot Z het proces van je overnemen en zelfstandig te werk gaan, namelijk: je klant komt binnen op de betaalpagina, besteld en betaald. Klant krijgt een email en kan direct inloggen op je academie. De klant volgt de cursus online, terwijl je misschien wel lekker op vakantie bent, of de klant volgt de cursus 's nachts, terwijl je in bed ligt. Je toko draait 24/7 door. Geen winkel nodig en er zijn geen sluitingstijden.


Wel is er voor het systeem een nieuwe domeinnaam en webhosting nodig(we helpen je hiermee). Deze verzorg je zelf en wel hierom:

Ik wil dat je zelf eigenaar bent van je Academie, zodat je content(cursussen) niet gegijzeld kunnen worden.


Bedenk dit, alles wat je plaatst op een website bij iemand anders ben je in principe kwijt. Plaats jij content bij Facebook, dan zijn zij de eigenaar. Namelijk wanneer ze stoppen of ze bevriezen je account ben je je content kwijt. Zo ook wanneer je je cursussen plaatst bij een SAAS(software as a service) aanbieder, bijvoorbeeld Udemy. Bovendien ontvang je nu zelf al het cursusgeld en betaal je geen fee. Ook bepaal je zelf de prijzen voor je cursussen en trainingen.

Lanceer je eigen Academie!

Interesse? Morgen geef ik je nog meer informatie...

 • Je kunt je ook even inschrijven, dan mis je de Early Bird aanbieding niet.
 • Deze onthul ik op donderdag 30 april.
Anja Dikkeboom

Anja Dikkeboom

>