Het is niet belangrijk of je al een doorgewinterde fitness- en gezondheidscoach bent of nog aan het begin staat van dit avontuur. Deze content is ontworpen om iedereen te ondersteunen. Of je nu jouw bestaande expertise wilt uitbreiden of een stevige basis wilt leggen voor jouw nieuwe onderneming, deze materialen zijn flexibel genoeg om aan al jouw behoeften te voldoen.

Klik hier!

Hier zijn mijn
9 manieren om de content direct te gebruiken!

"Vestig jezelf als een Professionele Gezondheidsexpert en Stimuleer de Groei van je Bedrijf!"

Laat je sociale media groeien met 'wekelijkse serie'-berichten

"Mensen zijn voortdurend op zoek naar inspirerende, hoogwaardige content over gezondheid, voeding en motivatie om te volgen. Verdeel de content van elk artikel in kleinere stukjes en creëer verschillende 'series' die regelmatig op sociale media kunnen worden geplaatst en gevolgd!"

Versterk je reputatie als expert met je eigen e-boek!

"Maak een absoluut uniek en waardevol origineel e-book door de informatie en kennis uit het Content Handboek te bundelen en daar jouw unieke stem en branding aan toe te voegen!"

Start je eigen online Academie. Verkoop je cursussen & trainingen!

Gebruik de artikelen uit het Content Handboek en pas ze aan aan met jouw eigen stijl en verkoop ze direct als jouw eigen Gezondheidscoachcursus. Of voeg ze toe aan jouw eigen lidmaatschapsplatform en vraag klanten om toegang, of bied het als onderdeel van hun lidmaatschap aan!

Snel en moeiteloos geweldige website- en bloginhoud creëren

Mensen worden aangetrokken tot websites die waardevolle informatie verschaffen. Laat je website en blogs overstromen met hoogwaardige content uit deze artikelen, en zie hoe je bezoekersaantallen een vlucht nemen, terwijl zoekmachines je hoger positioneren in de zoekresultaten!

Geef ze aan je klanten als bonussen wanneer ze zich aanmelden!

Mensen zijn eerder geneigd om bij jou te kopen en deel te nemen aan jouw programma wanneer je extra stimulansen biedt voor de aanschaf van je hoofdproduct(en)/dienst(en). Gebruik deze artikelen om "Bonus" producten te creëren die mensen ontvangen wanneer ze zich aanmelden voor jouw diensten of producten!

Creëer een boeiende "Uitdaging" voor jouw klanten en volgers

Bied je klanten en publiek een reeks e-mails en taken aan als onderdeel van een "Uitdaging"(challenge) van 5 of 10 dagen. Dit is een geweldige gelegenheid om je community de geliefde waarde te tonen en al de verschillende diensten en andere producten die je aanbiedt te promoten!

Trek waardevolle leads naar je bedrijf door de artikelen te gebruiken als "Lead Magnets"

Creëer een omvangrijke e-maillijst met leads voor fitness & gezondheidscoaching door deze artikelen aan te bieden als "gratis bonusrapporten/e-books" wanneer mensen zich aanmelden voor jouw e-maillijst!

Maak gebruik van de content voor een doorlopende nieuwsbrief voor je doelgroep en klanten

Houd je klanten en volgers enthousiast over jouw bedrijf door regelmatig waardevolle informatie te sturen over verschillende fitness & gezondheidstips en strategieën.

Transformeer de content om YouTube-video's, luisterboeken of een podcast te ontwikkelen

Begin je eigen fitness en Health Coaching Podcast en/of YouTube-kanaal door jezelf op te nemen, terwijl je praat over de content van deze artikelen!

"Morgen ontvang je een nieuwe e-mail, met het vervolg. Tot dan!"

>