Cursus "AcademiePlus" Inclusief WordPress LMS Plugin!


Je Eigen Online Academie!

 Ervaar Die Vrijheid:
Bekijk Onze training Voor Het Bouwen Van Een Zeer Winstgevend O
nline Cursus bedrijf

Ben je Coach, Trainer, Adviseur, Fysiotherapeut, Arts, Communicatie strateeg, Beleidsmedewerker, Onderwijskundige, Leraar of een andere Dienstverlener?
Heb je de laatste tijd weleens nagedacht over het maken van online cursussen?

Ervaar je dat je weinig tijd en vrijheid hebt?

Wil je dat anders gaan aanpakken? Wil je een bedrijf dat letterlijk in één koffer past. Een bedrijf dat je volledig kunt uitvoeren vanaf een laptop. Waarbij er geen kantoorruimte nodig is en je ook niet gebonden bent aan een specifieke locatie?
Zou je willen dat je bedrijf 24/7 doorgaat, terwijl jij niet eens aanwezig bent.
Wil jij je eigen uren kunnen bepalen en vrijaf nemen wanneer jij dat wilt?

Wil je daarmee ook nog lagere kosten, minder complicaties en vooral... meer vrijheid?

Dan kan dat door het lancering van je eigen online academie waarin jijzelf (en eventueel andere docenten/instructeurs) cursussen kunt creëren, waardoor je de mogelijkheid hebt om snel op te schalen en dus te groeien. 

Ik ga uitleggen wat voor jou ook wel eens het beste online bedrijfsmodel zou kunnen zijn, voor het creëren van online-inkomsten en persoonlijke vrijheid, in 2023 en daarna. 

Ik was een van de eerste in Nederland met het aanbieden van online cursussen en trainingen om WordPress te leren.

Ik heb in de afgelopen 16 jaar heel veel online cursussen gemaakt en ik vind het heerlijk om te doen. Bij mijn cursisten zie ik dat ze na het volgen van de cursussen hele goede resultaten bereiken. Dat maakt me heel blij.


Daarnaast geeft het me vrijheid, plezier en geluk. Heerlijk wanneer ik weer een mail binnenkrijg en te lezen wat de cursus voor hem of haar betekend heeft.


Ook heb ik gemerkt op mijn eigen websites en in forums en Facebook-groepen dat er behoefte is aan goede uitleg, hoe je een online academie kunt maken. Een academie een cursusplatform dus waarin je je cursussen en trainingen kunt maken en verkopen. En dat maar weinig ondernemers het zelfstandig voor elkaar krijgen. Het kost veel tijd en energie om het uit te zoeken. Het moet een systeem zijn dat je geen stress geeft, waar je van op aan kunt, een intelligent systeem welke op de achtergrond jouw business runt.  


Dat komt deels, omdat er weinig goede betrouwbare software is voor de Nederlandse markt. De software die je nodig hebt, bestaat uit verschillende componenten die samen gevoegd moeten worden tot een goed werkend systeem. En dat is niet eenvoudig.


Gelukkig hoef je dit niet te doen, ik kan je weken/maanden uitzoekwerk besparen. Je kunt binnen een paar dagen al een academie hebben draaien. En het is ook betaalbaar. Op deze manier kan jij heel snel je kennis omzetten in hoogwaardige trainingen.


Vraag je je ook wel eens af of je kunt leven van het verkopen van online cursussen? Of dat echt mogelijk is. Ja, dat kan echt. Een omzet behalen van bedragen met 5 en 6 cijfers is absoluut mogelijk. Later meer...

Ik wil mij graag voorstellen:

Ik ben Anja Dikkeboom

Anja Dikkeboom

Een Online Academie Is Hot!

We leven in een tijd waarin veel werkzaamheden online worden uitgevoerd. Dit geldt ook voor het lesgeven. Als je voorheen veel één-op-één coaching of groepslessen gaf, zul je hebben gemerkt dat dit tijdens de verschuiving naar online werken essentieel werd. Gelukkig is online leren tegenwoordig een uitstekende oplossing. Het verkopen van online trainingen en cursussen is in een stroomversnelling geraakt en zal alleen maar toenemen. Om bij te blijven, is het belangrijk om deze ontwikkelingen te omarmen en mee te gaan met de tijd.

Het nieuwe werken is online werken! 


Ik ben destijds ondernemer geworden om meer vrijheid te hebben, maar ik kreeg alleen maar meer werk en stress. Ik gaf lessen om WordPress te leren dus eerst één op één en dat was heel leuk, maar je bent beperkt want er zitten maar 8 werkuren in een dag. Wanneer ik meer wilde verdienen moest ik ook in de weekenden les gaan geven en daar had ik geen zin in.

Is dit ook voor jou herkenbaar?

 • Je kunt maar een x aantal klanten helpen per dag.
 • Je hebt geen continu inkomen het is afhankelijk van de uren die je erin steekt. 
 • Je verkopen draaien niet door wanneer je andere dingen doet, zoals marketing, zelfontwikkeling en andere zaken. Waardoor je onrustig wordt en je in een vicieuze cirkel terecht komt.

Betekent het dan dat je helemaal geen 1 op 1 meer doet? O ja, zeker wel, maar op een heel ander niveau, namelijk alleen nog bij je "high end" cursussen en trainingen met een hoge prijs. Meer hierover in de training.

De Oplossing is je eigen Academie 

Hoe zou het zijn als je je kennis zou kunnen omzetten in hoogwaardige online trainingen?

Dat je deze trainingen in visueel prachtige cursussen kunt tonen aan je cursisten en kunt helpen met het oplossen van hun probleem?

Ik heb al de testen en onderzoeken al gedaan en ik kan jou daar ook mee helpen. Je kunt nu meer dan 100 mensen tegelijk helpenOf zelfs wel 500 of mag ik het echt zeggen, ja wel 10.000.

Kun je je al een voorstelling maken? Wat het voor jouw bedrijf zou betekenen?

Maak je eigen online cursus academie of school met de mogelijkheid voor docenten en instructeurs eigen cursussen te creëren en te publiceren op jouw website.

Je eigen Academie waarin...

 • Je niet afhankelijke bent, maar de baas bent over je eigen content.
 • Je in je eigen tempo cursussen kunt maken in een "what you see is what you get" omgeving. 
 • Je illustraties, foto's, pdf's, video's kunt toevoegen d.m.v. van een paar handelingen.
 • Je slechts een keer je cursus maakt en daar doorlopende inkomsten uit hebt.
 • Je zo veel cursussen kunt maken als je wilt en dat het schaalbaar is.

Heb jij wel eens op locatie een training gegeven? Een compleet fysieke gefaciliteerde ruimte huren kost veel geld. Het zijn terugkerende kosten. Bedenk dit, een online leeromgeving opzetten en instellen, plus je eerste cursus maken is een investering in geld en tijd. Maar daarna blijf je deze cursussen verkopen, 10, 25, 85, 300 keer en dat allemaal zonder extra kosten. 

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en je niet bezig te houden met de ingewikkelde opzet van een online Academie.
 Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk cursussen maken en verkopen.

Een cursus + een
WordPress LMS Plugin

Binnen een dag aan de slag!


Geen bestaande website nodig! 

bedrijfsteam-tandwielensysteem

Skip 6 tot 12 maanden uitzoekwerk en de daarmee gepaarde stress en geldverspilling.

In de training "Cursus AcademiePlus" kun je leren hoe je een Academie opzet, met de bijgeleverde WordPress LMS plugin, zodat je zo snel mogelijk je online trainingen kunt maken en verkopen.
Lees nog even verder, want ik vertel je ook nog over de prijzen die je kunt vragen voor je online cursussen. Hier alvast een tipje van de sluier.

Onderzoek wijst uit dat de prijs van 197 euro voor een cursus een acceptabel bedrag is voor cursisten die voor het eerst een cursus bij je kopen. Later kun je duurdere high end cursussen verkopen aan dezelfde klanten, met prijzen vanaf 2000,- euro tot wel 15.000,- euro! Jij bepaalt de prijs.


Jouw Succes Is Mijn Succes Ik Help Je Graag!


Waarom zijn Online Cursussen een goed bedrijfsmodel!

Online cursussen zijn een manier om je kennis en expertise te gebruiken en er iets waardevols van te maken. Het is geweldig om te doen, zeer winstgevend en zeer bevredigend. Maar dat is niet het enige voordeel van dit bedrijfsmodel. 

Dit zijn nog meer redenen waarom het creëren van online cursussen een absolute kick is:

Living The Laptop Life

Het verkopen van online cursussen en trainingen leidt tot een bedrijf dat letterlijk in één koffer past. Dit is een bedrijf dat je volledig kunt uitvoeren vanaf een laptop. Je hebt geen kantoorruimte nodig, je bent niet gebonden aan een specifieke locatie. Omdat de cursus 24/7 online wordt aangeboden en beschikbaar is voor je klanten, kun je je eigen uren indelen en vrij nemen wanneer jij dat wilt.

Dat betekent: lagere kosten, minder complicaties en vooral … vrijheid.

laptop_wereldwijd
opschalen

Klein Budget, Groot Resultaat

Ik hou van bootstrappenBetekenis: een bedrijf starten tegen minimale kosten. Het risico tot een minimum beperken. Online cursussen zijn hier fantastisch voor. Je kunt een waardevol, professioneel gepresenteerd bedrijf starten met hoogwaardige cursussen en trainingen met een klein budget.

Je kunt opschalen naar een inkomen met 6 cijfers en dat terwijl je er in verhouding een klein budget aan kwijt bent.

Een laptop, smartphone en de benodigde software maken dat je je online bedrijf vanuit waar dan ook kunt uitvoeren.

De Schaalbare Onderneming

Een online cursusbedrijf is zeer winstgevend en schaalbaar. 

Wat ik bedoel, is: als de cursus eenmaal is gemaakt, kost het verkopen van 1000 of 10.000 exemplaren slechts marginaal meer dan het verkopen van 1 exemplaar daarvan. 

Online cursussen kunnen worden omgezet in een geweldige inkomstenbron zonder je te belasten met overheadkosten en omslachtige processen.

meer-mensen-bereiken


Dit is wat de cursus AcademiePlus je gaat opleveren!

Je start met de cursus in je eigen tijd, je doorloopt de lessen en tijdens
de lessen ga je direct je Academie bouwen.

Makkelijk

Na het aanmelden heb je direct toegang tot de training/cursus. In het cursusprogramma begeleid ik je van A tot Z in het maken van je eigen online Academie met cursussen.


Ons programma is opgedeeld in modules. Dit is een systematische aanpak zodat je precies weet wat er moet gebeuren.

Tijdwinst

Tijdwinst is meer vrijheid. Maar ik geef het toe, in de eerste periode investeer je een deel van je tijd. Dat is noodzakelijk, omdat je gefocust je eerste eigen online cursus gaat maken.


Daarna gaat het je versneld tijd opleveren. Omdat je cursus nu schaalbaar en online is, werkend op een slim geautomatiseerd systeem.

Schaalbaar

Je kunt je cursus zo maken dat 1 op 1 lesgeven niet altijd nodig zal zijn. Je cursus is dan zonder tussenkomst van jou online te bekijken door je cursist. Grappig idee dat misschien wel 100 mensen tegelijk jouw cursus online volgen.

Dit betekent dat je kunt opschalen. Stel je eens voor wat dat voor effect heeft op je bedrijf.

Voor nu maar ook in de toekomst

De online markt voor trainingen en cursussen zal alleen nog maar toenemen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen graag in hun vrije tijd, maar zeker ook zakelijk effectief bezig willen zijn met leren.

Door snel te starten pak je de toekomst en loop je voor op je concurrenten.

Enkele ervaringen van cursisten

Dit zijn testimonials van leden van mijn websites.
Uiteraard heb ik de beste uitgeselecteerd

Peter Roelofs

Dtp Studio Plus

“Zo heb ik veel geleerd van de Cursussen!”

Ik ben altijd weer enthousiast wanneer de nieuwsbrief in mijn Email box valt. De Video Tutorials (heel veel gratis materiaal) bevatten voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde WP-gebruikers goede en heldere instructies.

Roos Min-Wilderom

TTH Tandkunde

"Een Aanrader! Zeker voor beginners zoals ik"

De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben super blij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja...

Jan van Oefelen

Fotograaf

“Fantastische hulp!!!”

Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja Dikkeboom ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude.

Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

Online Cursussen nu en in de toekomst
Heb je al geweldige ideeën? Ik help je met jouw ideeën om te zetten in online cursussen zodat jij straks:

 • Een vette voorsprong krijgt op je concurrenten
 • Je omzet flink gaat verhogen
 • Meer mensen tegelijk gaat helpen
 • Geld verdient 24/7

Met de tijd mee
Het systeem is zo ontworpen dat het met de tijd meegaat en je er jaren vooruit mee kan.


Volledige vrijheid!

Je zult het heerlijk vinden om in volledige vrijheid te leven. De investering in de cursus inclusief een WordPress LMS plugin zul je snel terugverdienen. De investeringskosten zijn natuurlijk fiscaal aftrekbaar.

In 6 stappen naar je eigen Academie

Maak en lanceer je eigen online training, ik help je van A tot Z. Dit is wat je gaat ontvangen. En bedenk dat je dit in je eigen tempo kunt doen. Je kunt vandaag al beginnen. 

1

De voorbereiding

In de eerste stap ga je de voorbereidingen doen die nodig zijn om de LMS plugin te installeren. Je krijgt de vraag of je de LMS plugin op je bestaande WordPress website wilt, of dat je een geheel nieuwe Academie website wilt opzetten.

2

Instellingen Academie opbouw

In stap twee ga je de instellingen maken voor de Academie zoals: een cursuspagina, accountpagina, betaalpagina etc. Zie het als de inrichting van een school en klaslokaal.


Je kunt ook enkele demo cursussen inladen. Deze kun je dan bewerken met je eigen lessen. Handig want je kunt alles afkijken en daarna inrichten zoals jij het wilt hebben.

3

Cursus opzet en instellingen

In stap drie kun je al je eerste cursus bouwen met modules en lessen. Je kunt deze in concept bouwen en later publiceren. Geen zorg wanneer je cursus opzet/outline op papier nog niet klaar is. Je kunt aan je cursus werken wanneer je maar wilt.


Welke leervormen:

Je kunt gebruik maken van diverse leer/werkvormen voor je cursisten, zoals: tekst, video, audio, checklists, werkboekjes, pdf's etc.

Leervorm technieken en tools:

We behandelen ook de tools, waarmee je lesmateriaal kunt maken. Zoals het maken van video's maken en screencasting. We geven ook uitleg over welke materialen en software je nodig hebt om video's van jezelf op te nemen met een autocue.

4

De technische opzet

In stap vier gaan we producten maken die we koppelen aan je cursussen zodat je deze kunt gaan verkopen. We behandelen de instellingen, facturen maken alles wat met het betaalproces te maken heeft.

5

Automatiseren en Testen 

In stap vijf gaan we alle onderdelen op je website automatiseren, zodat je toko zelfs onderweg of op vakantie doorgaat met geld verdienen.  


We gaan ook een test cursus aanmaken en met een testbetaling uitproberen of het systeem goed werkt en de cursist toegang krijgt tot de cursus. Dit is een zeer belangrijke stap en wordt helaas vaak overgeslagen.


De cursist ervaring:
Creëer een naadloze, gebruiksvriendelijke en mooie cursist ervaring. We behandelen inloggegevens, inloggen, een dashboard maken en ervoor zorgen dat je studentenstroom perfect is.

6

Wat er allemaal nog meer kan...

In stap zes, gaan we je leuke en interessante toevoegingen uitleggen. 


 • Je kunt interactieve toetsen/quizjes aanmaken zodat je je cursisten huiswerk opdrachten kunt geven. 
 • Cursisten kunnen d.m.v. een vragenlijst huiswerk uploaden.
 • Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.
 • Je kunt content met drip feed plaatsen dat betekent dat er gekozen kan worden om het lesmateriaal periodiek (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks) beschikbaar te stellen.
 • Je kunt ook een certificaat laten downloaden door je cursist.
 • Geef een instructeur toegang tot je website, zodat deze zelf cursussen kan maken of wijs een moderator aan.


Dit is mogelijk 197,00 euro X 30 verkopen = 5910,00 euro!

Laten we het nog wat specifieker maken. Ik wil je in een rekensom laten zien wat haalbaar is. Eerder vertelde ik al dat 197 euro een magisch acceptabel bedrag is voor de prijs van een cursus.


Het doel is om 1 cursus per dag te verkopen dat is te doen. Het vereist geen enorm aantal bezoekers, je zou dit met mond-tot-mondreclame, je connecties via LinkedIn en sociale media kunnen behalen. Wanneer je 1 cursus van 197 euro, 1 maand lang elke dag verkoopt, is de rekensom 30 x 197,00 = 5910,00 euro per maand.


Dat is het mooie van het verkopen van een online cursus voor deze prijs. Het is een niet al te groot project. Zelfs in een kleine niche kun je nog steeds succesvol zijn.


Maar laten we nog een stapje verder gaan. Je wordt steeds beter in het vermarkten van je cursus, de mond-tot-mond reclame doet ook zijn werk en nu verkoop je er twee per dag. Dan is de rekensom 60 x 197,00 = 11820,00 euro per maand.

Zie je hoe snel de inkomsten kunnen oplopen.

Natuurlijk heb je de vrijheid om een aantal en/of heel veel cursussen te maken. Dit kunnen vervolgcursussen zijn op je eerste cursus. Daar zou je alweer hogere bedragen voor kunnen vragen. Bijvoorbeeld 800 euro. Wanneer je er dan twee per week verkoopt, is dat mooi 1600 euro per week. Op maandbasis zou je dan voor deze vervolgcursus 6400,00 euro kunnen omzetten.


Zie je hoe het kan werken?

Hoe werkt het als je gaat starten

Na je aanmelding en betaling kun je direct inloggen op de onze website en beginnen met de training. In de modules is ook het stappenplan verwerkt.


De uitleg in de training zal je enorm aanspreken want ik laat je geen seconde gissen. Je wordt meegenomen in de training stap voor stap. De meeste lessen zullen videolessen zijn, zodat je over de schouder mee kunt kijken waarin ik alles voordoe. We hebben ook een uitgebreide helpdesk waar je je vragen kunt stellen.


Ieder stapt in op een eigen niveau en daardoor kan de een de training sneller doorlopen dan de ander. Je kunt zo snel door de training gaan als je zelf wilt. Heb je je cursus al uitgewerkt digitaal of in een word-editor? Top, dan kun je de cursus al snel gaan inbouwen.


Met Sint-Juttemis

Ik ben er ook ingestonken. Vroeger wanneer ik iets zakelijks wilde gaan doen op internet en ik een goed software product tegen kwam, dacht ik, maar dat kan ik zelf ook wel. Dus ging ik maanden testen en proberen(ploeteren). De tijd vloog voorbij maar een echt product kwam er niet uit en geld verdienen al helemaal niet. Nu weet ik wel beter.


Ik vergat naar mijn einddoel te kijken en de kortste weg ernaar toe te nemen. Wat ik wilde bereiken was ik volkomen vergeten. Ik wil je dit graag besparen.

Wanneer je snel je online cursussen wilt verkopen en niet gefrustreerd wilt raken door uitzoekwerk en eindeloos testen is onze training "Cursus AcademiePlus" een uitkomst.Wat lost de cursus AcademiePlus voor je op!

 • Niet meer zelf maanden bezig zijn met uitzoeken, je bespaart tijd en geld. We bieden een cursus inclusief een WordPress LMS plugin. Hiermee bouw je op je eigen webhosting een volledige ingerichte online leeromgeving website, gemaakt in WordPress zodat je er makkelijk mee kunt werken. We noemen het een Academie, maar E-learning, universiteit, school of online leeromgeving systeem kun je het ook noemen. Ja echt, je kunt een volledige school bouwen, want je kunt instructeurs toewijzen, zoals coaches of freelancers die geheel zelfstandig cursussen maken, direct op je Academie. 
 • De bedragen van de verkochte cursussen worden op je eigen rekening gestort. Je bent 100% de baas.
 • Je kunt toetsen/quizjes afnemen bij je cursisten en huiswerk opdrachten geven. 
  Cursisten kunnen huiswerk uploaden. Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.
 • Je kunt lessen in drip feed aanbieden, een mooie naam voor het "plannen" van het vrijgeven van de cursusinhoud. Je kunt je lessen met tussenpozen of op specifieke data vrijgeven. Zo zou je elke week of maand lessen vrij kunnen geven.
 • Veel betaalprovider mogelijkheden voor je klanten om te kunnen betalen zoals Mollie iDeal, PayPal, credit-card, Stripe, Bank overschrijving.
 • Je kunt een autoresponder koppelen, goed om een klanten e-maillijst mee op te bouwen.
 • Het systeem verzend automatisch pdf facturen nadat een klant een betaling heeft gedaan. Dus geen aparte facturen meer aanmaken.
 • Ingebouwde AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming).

De Cursus AcademiePlus is een cursus met een complete website inclusief leeromgeving en kan geheel zelfstandig draaien zonder dat je al een eigen website hebt op internet. Maar wanneer je al een website hebt gemaakt in WordPress kun je de LMS plugin ook op je bestaande website installeren. Het is ook mogelijk wanneer je al een website hebt, maar hier niet de Academie op wilt laten draaien, de Academie op een subdomein te plaatsen want de Academie kan net zo makkelijk naast je eigen bestaande website draaien. Je koppelt deze dan in je websitemenu. Geen zorg we laten alle mogelijkheden zien in de cursus. 


De Academie kan van A tot Z het proces van je overnemen en zelfstandig te werk gaan, namelijk: je klant komt binnen op de betaalpagina, besteld en betaald. Klant krijgt een email en kan direct inloggen op je academie. De klant volgt de cursus online, terwijl je misschien wel lekker op vakantie bent, of de klant volgt de cursus 's nachts, terwijl je in bed ligt. Je toko draait 24/7 door. Geen winkel nodig en er zijn geen sluitingstijden.


Wel is er voor het systeem een nieuwe domeinnaam en webhosting nodig(we helpen je hiermee). Deze verzorg je zelf en wel hierom:

Ik wil dat je zelf eigenaar bent van je Academie, zodat je content(cursussen) niet gegijzeld kunnen worden.


Bedenk dit, alles wat je plaatst op een website bij iemand anders ben je in principe kwijt. Plaats jij content bij Facebook, dan zijn zij de eigenaar. Namelijk wanneer ze stoppen of ze bevriezen je account dan ben je je content kwijt. Zo ook wanneer je je cursussen plaatst bij een SAAS(software as a service) aanbieder, bijvoorbeeld Udemy. Bovendien ontvang je nu zelf al het cursusgeld en betaal je geen fee. Ook bepaal je zelf de prijzen voor je cursussen en trainingen.

Lanceer je eigen Academie en bied op maat gemaakte cursussen en trainingen aan!

Start vandaag nog je eigen Online Academie website! Ik help je!

webinar

BESTEL HIER:
 Cursus AcademiePlus Pakket

Je eigen oNLINE LEEROMGEVING websiteCursus AcademiePlus & LMS Plugin is samen voor €. 427,- ex. BtwDe investering is voor de cursus AcademiePLus inclusief de WordPress LMS plugin.
Hiermee bouw je een complete leeromgeving website.

Je krijgt een jaar toegang tot de cursus en een jaar voor het gebruik van de LMS plugin. Na een jaar kan er verlengd worden tegen een zeer laag bedrag (127 euro jaarlijks).
Lees ook onderaan de pagina de veel gestelde vragen.

Ondersteuning geven we in onze online community.


Jouw kennis in een online cursus jasje

Is mijn kennis het waard om omgezet te worden in een online cursus? Dat zal je je misschien wel afvragen. Ergens knaagt het van binnen, zoiets als "wie zit er nu op mijn kennis te wachten". Bedenk dat als alle schrijvers zich dat de afgelopen jaren en eeuwen zouden hebben afgevraagd we nu geen cursussen, boeken en films hebben gehad. 


Alles begint in het brein. Het is aan jou om dit zo te ordenen dat het een online cursus gaat worden. Want jouw kennis is absoluut de moeite waard omgezet te worden in een online training, cursus of coachingsprogramma.  


De uitleg van de opzet doe ik je voor in simpele stappen. Je kunt de modules volgen in de training.


NIET...

Het is niet voor jou...

Als je je bedenkingen hebt.
Het is niet voor jou... 
Als je geen energie hebt en je er niet de volle 100% voor kunt gaan.
Het is niet voor jou... als je denkt "dat doe ik wel even", dan gaat het niet lukken.
 


WEL...


Het is wel voor jou...

Wanneer je er voor gaat. Dat na het lezen van deze pagina je het YES-gevoel hebt, met "JA DAAR GA IK VOOR".

Het is wel voor jou...

Wanneer je al meer over een bepaald onderwerp weet dan anderen en je de ambitie hebt om een expert te worden, omdat je jezelf verder gaat ontwikkelen?

Het is wel voor jou...

Wanneer je meer vrijheid en omzet wilt.

Het is wel voor jou...

Wanneer je een bedrijf wilt, waar je trots op kunt zijn en je voldoening en betekenis geeft. 

Het is wel voor jou...
Wanneer je er plezier in hebt andere iets te leren.


Wil Jij Dit? 


Heb je zin om te beginnen met het maken van je eigen online cursussen. En ben je bereid te investeren in jezelf en je ambities.  Dan is de cursus AcademiePlus voor jou de juiste keus.


Handen-schudden-deal

Veel gestelde vragen!

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt een jaar lang toegang tot de training en een jaar lang recht op het gebruik van de WordPress LMS plugin. Zie ook de vraag "Wat als ik na een jaar wil verlengen".

Kan ik direct beginnen?

Ja, je kunt direct inloggen en met de training beginnen. Je doorloopt de modules stap voor stap. We gaan ervan uit dat je als ondernemer of aanstaande ondernemer zelf wel weet hoe je je tijd moet indelen. We hebben daarom ook geen strak schema. Omdat we begrijpen dat je ook andere zaken moet regelen.

Hoe meer je er aan werkt hoe eerder het klaar is. 

Moet ik wachten op de volgende module of krijg ik toegang tot alle modules ineens?

Je kunt direct beginnen met het programma. Wel hebben we even de tijd nodig om je LMS plugin te installeren op je website. 

Hoeveel Cursussen kan ik maken?

Je kunt zoveel cursussen maken als je zelf wilt. Wel heb je dan meestal meer serverruimte nodig. Dit kun je oplossen door je webhosting pakket te verruimen.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Je hebt webhosting en een domeinnaam nodig. Kosten rond de 80 euro per jaar. Hierover geven wij advies in de cursus en hoe je het kunt aanschaffen. 

Het zou kunnen zijn dat je meer wensen hebt en daarom is het zo fijn om met WordPress te werken, hiermee kun je altijd je systeem uitbreiden.

Daarnaast zul je nog enkele andere tools nodig kunnen hebben. We proberen altijd een keus te geven tussen betaalde en/of gratis versies. De keus ligt altijd bij jou.

Wanneer je video's gaat plaatsen op je pagina's en in je cursussen is het beste deze te laten hosten bij een derde partij zoals Vimeo. En dat kost zo rond de 90 euro per jaar.  Vimeo gebruik ik zelf ook en werkt fantastisch.

Ik heb zelf al een website?

Wanneer het een WordPress website is dan kan de LMS plugin ook op je bestaande website worden geïnstalleerd.

Je kunt de LMS plugin zowel op een bestaande als op een nieuwe website plaatsen.

Met welke CMS(content management systeem) is de website gemaakt?

We werken uitsluitend met WordPress. Heb je nog geen kennis van WordPress? Geen probleem, we hebben een cursus "WordPress leren – de basis" gratis voor je klaar staan. Zo kun je makkelijk de basis leren begrijpen.

Ik ben niet technisch!

Geen probleem dat is ook waarom we de cursus hebben gemaakt. Zodat je de software niet zelf hoeft uit te zoeken, te koppelen en te testen dat hebben wij al gedaan. We laten je in goede video's precies zien hoe je de demo cursussen die je erbij krijgt, kunt omzetten in je eigen cursussen.

Wat als ik na een jaar wil verlengen?

Wil je na een jaar doorgaan met de WordPress LMS plugin en toegang behouden tot de cursus dan zijn de kosten slecht 127 euro voor een jaar.

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt ons bereiken via info@course-empire.nl

Beste, Erwin, Lies, Peter, Karin, Mark, Liesbeth, Erik, Nico, Pascal, Monique, Marcel, of hoe je naam ook is, ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn programma, je zal er geen spijt van hebben. 

Wij kunnen jou helpen aan een mooie geheel geautomatiseerde online leeromgeving Academie

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen om je eigen Academie te starten. Ik en mijn team zijn altijd te vinden in de community en kijken uit naar je komst. Zodat ik je kan helpen met je eigen Academie.


Jouw Succes Is Mijn Succes, Ik Help Je Graag!


Anja Dikkeboom>