"Een Groter Bereik Met Online Cursus Programma's = Meer Omzet"

Gratis cursus: Cursus-maken-wijsheid

Stop Met Het Zelf Uitzoeken!
Verspil Geen Tijd, Geld En Energie.

Maak van je online trainingen een groot "Succes Systeem"!

Doe mee met de gratis online training. De naam is "Cursus Maken Wijsheid".  Het is zonder verdere verplichtingen! Door het online maken en verkopen van cursussen kun je makkelijk opschalen en staat de weg open voor meer vrijheid.


In deze online cursus kun je direct zelf ervaren wat het is om aan een online cursus deel te nemen. Dezelfde methode kun jij ook gaan toepassen voor je eigen online cursus programma's. Wat je nodig hebt, vertel ik je in de cursus om van jouw online trainingen een groot succes systeem te maken.


Want met een systeem kun je alles automatisch laten verlopen. Van betaling tot het inloggen op je online leeromgeving tot het verzenden van facturen. 


In deze cursus zal ik je in 7 modules uitleggen wat online cursussen zijn. 
Hoe je je kunt voorbereiden op het ontwikkelen van goede online trainingen. Ik ga je het systeem uitleggen van opschalen en we behandelen de prijzen die je kunt vragen.  Deze gratis cursus is  om je te oriënteren en je kennis te laten maken met het fenomeen van de online trainingen verkopen wereld.


Hieronder een overzicht van alle lessen

Module 1: Wat kun je bereiken

1.1 Introductie

1.2 Living The LapTop Life

1.3 Vrijheid, Betekenis geven + Geld Verdienen

1.4 Welke Prijs Kan Ik Vragen?


Module 2: Zet Je Kennis Om In Hoogwaardige Online Trainingen

2.1 Wat Heb Je Nodig Om Een Online Training Te Maken

2.2 Geen Kennis Genoeg? Ik Deel Mijn Geheim


Module 3: Onderzoek Ter Voorbereiding

3.1 Ken Je Doelgroep

3.2 Hoe Gaan Je Cursisten Betalen

3.3 Hoe Geef Je Begeleiden

3.4 Welke Software Hulpmiddelen Zijn Er Op De Markt

3.5 Studietips

3.6 Voorbeelden Van Online Trainingen

3.7 Maak Van Je Training Een Meesterwerk


Module 4: Jij Kan Het Ook

4.1 Overwinnen Online Zichtbaar Zijn

4.2 Zit Ik En Mijn Doelgroep Hier Nu Wel Op Te Wachten?

4.3 Is Mijn Online Training Wel Goed Genoeg

4.4 Kun Je Als Starter Een Online Training Opzetten En Goed Verkopen?


Module 5: Van Cursussen Maken Naar Cursussen Verkopen

5.1 Welke Formats Kun Je Gebruiken In Je Cursus

5.2 Video Met Live Voorbeelden Hoe Je Je Cursussen Kunt Opleuken

5.3 Je Cursus Programma Verkopen

5.4 Van Chaos Naar Orde


Module 6: Inspiratie Kreten en Cursus samenvatting

6.1 Inspiratie Kreten


Module 7: Slimmer Online Ondernemen Door Het Niet Helemaal Zelf En Alleen Te Doen

7.1 Hoe Je Zo Snel Mogelijk Kunt Starten

7.2 Het laatste woord


Na het volgen van de cursus kun je besluiten of je verder geholpen wilt worden met het opzetten van  het systeem om zelf online trainingen-cursussen te kunnen aanbieden.


Heb je er zin in? 


Ik vertel je graag over mijn passie. En wie weet ga jij ook online cursussen maken en verkopen! Laat mij je helpen!Ontvang de tweewekelijkse waardevolle e-mails over online programma's maken en ondernemen + als welkomstcadeau de gratis cursus t.w.v. €. 47,00


"Cursus maken wijsheid"


Graag onderstaand je gegevens invullen. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail van ons met daarin de aanwijzingen.

Hieronder aanmelden voor de Gratis Online Cursus

Met inschrijving geef ik toestemming aan Course Empire om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring

Veel plezier met de online cursus!  En ik weet zeker dat ik je kan inspireren.

Anja Dikkeboom

Mijn naam is Anja Dikkeboom
Ik ben je trainer in deze cursus.

>