"Ontdek de Meesterzet om op een magische manier MAANDEN aan fitness en gezondheids-coaching content te maken...
in enkele uren"

"Bespaar tijd, moeite en geld terwijl je waardevolle content creëert voor je fitness- en gezondheidscoaching bedrijf!"

Krijg Direct Toegang!

 • "Ontvang het volledige content handboek met professioneel geschreven artikelen over alles waar mensen naar snakken op het gebied van gezondheid, voeding en welzijn!"
 • "Ontvang 5000 artikelen waarmee je maanden en zelfs jaren aan content kunt maken. Vertaal, bewerk en gebruik ze naar eigen wens!"
 • "Download 50 e-books en gebruik de content voor je eigen ideeën, zoals het inzetten van een e-book als lead magnet om van leads klanten te maken."
 • "Download 2500 quotes voor inspiratie en 365 Nederlandse citaten klaar om voor een heel jaar aan social media berichten mee te maken"
 • "Creëer boeiende video's en podcasts met behulp van de 5000 artikelen, 2500 quotes en 365 citaten."
 • "+ Bonus, je krijgt toegang tot een E-book cover creator: Ontwerp moeiteloos prachtige e-book kaften zoals je hier ook aan de linkerkant ziet. 

HEB JE JE OOIT AFGEVRAAGD...

Hoe de top gezondheids- en fitness-"Coaches" in staat zijn om dag na dag verbazingwekkende sociale media-content, blogposts, handleidingen, e-books en online cursussen te produceren...?

"Blijkt dat er een cruciaal element is! En dat is een meesterzet in het omdenken en omgaan met content"
De gezondheidsprofessionals met miljoenen volgers op sociale media zullen dat niet prijsgeven... In werkelijkheid is het simpel wanneer je weet hoe je het moet doen.
"Ontdek hoe je als gezondheidscoach moeiteloos kunt groeien van het aantrekken van slechts 3 klanten per maand naar het ontvangen van meer dan 30+ berichten per dag van mensen die enthousiast zijn om jouw digitale coaching te ontvangen...!"

Even voorstellen

In een wereld die steeds digitaler wordt, ben ik iemand die een passie koestert voor WordPress, het creëren van content en het opzetten van online leeromgevingen.
Sta me toe mezelf voor te stellen: Anja Dikkeboom. Mijn enthousiasme en expertise zijn gericht op het begeleiden van anderen in hun groei en ontwikkeling.

Als liefhebber van online academies en e-learning, heb ik me toegewijd aan het vormgeven van waardevolle leerervaringen. Met een gebruiksvriendelijke LMS-plugin (binnen ieders handbereik), streef ik ernaar om educatieve academie-e-learning websites voor coaches en andere dienstverleners toegankelijk te maken, ongeacht of het nu gaat om teamtrainingen, kennisdeling of (uitgebreide) cursussen. Mijn doel is om anderen te ondersteunen op hun leerreis.

Maar er is meer. Ik heb ook ontdekt dat er een slimme, bijna magische manier is om altijd over voldoende content te beschikken. Mijn content handboek omvat, maar liefst 5000 waardevolle artikelen die kunnen dienen als inspiratie voor cursusontwerpen en boeiende inhoud voor websites en sociale media.
Met deze bron hoop ik anderen te helpen hun boodschap met de wereld te delen.

Verder presenteer ik een SAAS-model dat mensen de gelegenheid biedt om hun eigen community op te bouwen. Ik geloof in de onschatbare waarde van een betrokken gemeenschap(groep of community) voor elke ondernemer. En ik streef ernaar anderen te helpen die waardevolle verbinding tot stand te brengen.

Ik ben er klaar voor om je te begeleiden en te inspireren met een van deze drie passie producten en dat is het "Content Handboek" waar je meer over leest op deze pagina. Jouw succes is mijn succes!

Anja Dikkeboom

Het kost je Echt Geen duizenden euro's!

"Stel je voor dat je toegang had tot professionele content die normaal gesproken duizenden euro's zou kosten. De gedachte alleen al doet je hart sneller kloppen, nietwaar? Maar we hebben geweldig nieuws voor jou, die droom kan werkelijkheid worden, en wel vandaag!

Met ons exclusieve content handboek hoef je je bankrekening niet te plunderen om hoogwaardige content te bemachtigen. Dit krachtige content pakket biedt je een schat aan maar liefst 5000 waardevolle artikelen, allemaal in de fitness en gezondheidsbranche, 2500 quotes en 365 citaten, klaar om te worden gebruikt voor jouw merk, jouw bedrijf en jouw online aanwezigheid. Het schrijven van professionele content was nog nooit zo betaalbaar en toegankelijk.

Stel je voor hoeveel tijd en moeite je kunt besparen. Geen urenlange zoektochten naar de juiste woorden, geen hoofdbrekens over pakkende teksten. Met het content handboek in handen krijg je direct toegang tot een onuitputtelijke bron van inspiratie en kennis.

Het beste van alles? Je kunt vandaag nog beginnen! Met het content handboek kun je jouw merk een boost geven en je doelgroep verbluffen met boeiende, overtuigende en informatieve content. Geef jouw online aanwezigheid een make-over en laat je concurrentie ver achter je.

Het is de ultieme investering in jouw succes. Bespaar duizenden euro's aan content kosten en investeer in een waardevolle bron die jouw bedrijf zal laten groeien en bloeien. Maak een statement met jouw content en laat een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep.

Ontdek nu de kracht van professionele content zonder het hoge prijskaartje. Open de deuren naar een wereld van mogelijkheden en succes. Met het content handboek aan jouw zijde, ligt de weg naar groei en impact wijd open. Grijp deze kans en laat jouw merk stralen als nooit tevoren!"

Hier zijn
Mijn 9 manieren om de content direct te gebruiken!

"Vestig jezelf als een Professionele Gezondheidsexpert en Stimuleer de Groei van je Bedrijf!"

Laat je sociale media groeien met 'wekelijkse serie'-berichten

"Mensen zijn voortdurend op zoek naar inspirerende, hoogwaardige content over gezondheid, voeding en motivatie om te volgen. Verdeel de content van elk artikel in kleinere stukjes en creëer verschillende 'series' die regelmatig op sociale media kunnen worden geplaatst en gevolgd!"

Versterk je reputatie als expert met je eigen e-boek!

"Maak een absoluut uniek en waardevol origineel e-book door de informatie en kennis uit het Content Handboek te bundelen en daar jouw unieke stem en branding aan toe te voegen!"

Start je eigen online Academie. Verkoop je cursussen & trainingen!

Gebruik de artikelen uit het Content Handboek en pas ze aan aan met jouw eigen stijl en verkoop ze direct als jouw eigen Gezondheidscoachcursus. Of voeg ze toe aan jouw eigen lidmaatschapsplatform en vraag klanten om toegang, of bied het als onderdeel van hun lidmaatschap aan!

Snel en moeiteloos geweldige website- en bloginhoud creëren

Mensen worden aangetrokken tot websites die waardevolle informatie verschaffen. Laat je website en blogs overstromen met hoogwaardige content uit deze artikelen, en zie hoe je bezoekersaantallen een vlucht nemen, terwijl zoekmachines je hoger positioneren in de zoekresultaten!

Geef ze aan je klanten als bonussen wanneer ze zich aanmelden!

Mensen zijn eerder geneigd om bij jou te kopen en deel te nemen aan jouw programma wanneer je extra stimulansen biedt voor de aanschaf van je hoofdproduct(en)/dienst(en). Gebruik deze artikelen om "Bonus" producten te creëren die mensen ontvangen wanneer ze zich aanmelden voor jouw diensten of producten!

Creëer een boeiende "Uitdaging" voor jouw klanten en volgers

Bied je klanten en publiek een reeks e-mails en taken aan als onderdeel van een "Uitdaging" van 5 of 10 dagen. Dit is een geweldige gelegenheid om je community de geliefde waarde te tonen en al de verschillende diensten en andere producten die je aanbiedt te promoten!

Trek waardevolle leads naar je bedrijf door de artikelen te gebruiken als "Lead Magnets"

Creëer een omvangrijke e-maillijst met leads voor fitness & gezondheidscoaching door deze artikelen aan te bieden als "gratis bonusrapporten/e-books" wanneer mensen zich aanmelden voor jouw e-maillijst!

Maak gebruik van de content voor een doorlopende nieuwsbrief voor je doelgroep en klanten

Houd je klanten en volgers enthousiast over jouw bedrijf door regelmatig waardevolle informatie te sturen over verschillende fitness & gezondheidstips en strategieën.

Transformeer de content om YouTube-video's, luisterboeken of een podcast te ontwikkelen

Begin je eigen fitness en Health Coaching Podcast en/of YouTube-kanaal door jezelf op te nemen, terwijl je praat over de content van deze artikelen!

"50 Inspirerende E-boeken!"

Je ontvangt 50 e-boeken over fitness en een gezonde levensstijl. In de cursus leer ik je effectieve methoden om deze e-boeken snel en moeiteloos te downloaden en om te vormen tot je eigen gepersonaliseerde digitale publicaties. Daarnaast ontdek je hoe je de waardevolle inhoud uit deze e-boeken optimaal kunt benutten in je cursusmaterialen, websitecontent, podcasts en videoproducties.

Enkele ervaringen van cursisten

Dit zijn testimonials van leden van mijn websites.
Uiteraard heb ik de beste uitgeselecteerd

Lisa Meanders

Lifestyle Coach Lisa

“Goede Content!”

Als Lifestyle Coach is het mijn doel om mijn klanten voortdurend te blijven inspireren met betekenisvolle teksten en inspirerende citaten. Maar soms kan het lastig zijn om altijd nieuwe inhoud te bedenken. Gelukkig maakt het content handboek van Anja, voor fitness en gezondheid het veel gemakkelijker. Ik kan eenvoudig teksten uit het handboek halen en deze aanpassen aan mijn eigen unieke stijl. Wat ik vooral waardeer, is dat het handboek me altijd nieuwe inspiratie geeft. Bovendien heb ik met behulp van het handboek snel een challenge voor mijn klanten kunnen creëren. Het was zo simpel en snel! Het content handboek bespaart me enorm veel tijd en geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb, bedankt!

Peter Roelofs

Dtp Studio Plus

“Zo heb ik veel geleerd van de Cursussen!”

Ik ben altijd weer enthousiast wanneer de nieuwsbrief in mijn Email box valt. De Video Tutorials (heel veel gratis materiaal) bevatten voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde WP-gebruikers goede en heldere instructies.

Roos Min-Wilderom

TTH Tandkunde

"Een Aanrader! Zeker voor beginners zoals ik"

De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben superblij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja...

In vrijheid overal kunnen werken

H. Maxwel

Meditatie Coach H. Maxwel

"Eindelijk mijn kennis digitaal"

Al geruime tijd was ik op zoek naar een online leerplatform. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik de website course-empire.nl van Anja. Ik had de wens voor een online academie die ik zelf eenvoudig kon beheren. Geen complexe software, maar een moeiteloze manier om cursussen te creëren, prijzen vast te stellen en van start te gaan. Nu heb ik mijn basis kennis online beschikbaar in kortere cursussen en voor mijn vervolgtraject werk ik persoonlijk 1-op-1. En het mooie is: ik weet dat ik altijd bij haar terechtkan met vragen.


Jan van Oefelen

Fotograaf

“Fantastische hulp!!!”

Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja Dikkeboom ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude.

Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt, is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

Maar we zijn nog niet aan het einde van wat je ontvangt
Bonus nummer 1: ontvang ook de "gezondheids- en fitnessplanner"

Ondersteun je cursisten met: Krachtige Sjablonen, Werkboeken en Worksheets!

Welke onmisbare tools vergezellen een coach op de weg naar het aanbieden van cursussen, trainingen, challenges-programma's en persoonlijke 1-op-1 begeleiding? Juist, het zijn die onmisbare bouwstenen zoals: sjablonen die structuur bieden, werkboeken die interactie stimuleren en worksheets die diepgaand leren bevorderen

De gezondheids- en fitnessplanner wordt meegeleverd met het content handboek. 

Hieronder zie je enkele voorbeelden uit het werkboek van 60 pagina's voor de planner. Je kunt dit werkboek op jouw manier aanpassen, bijvoorbeeld door je logo toe te voegen, andere kleuren te gebruiken en verschillende lettertypen te kiezen.
 
Kortom, je kunt dit werkboek volledig afstemmen op de identiteit van jouw eigen merk. Je hebt de vrijheid om de complete planner aan je klanten aan te bieden, of losse pagina's per les te geven.

Dit uitgebreide werkboek omvat verschillende functies, zoals het bijhouden van je voeding, hydratatie, lichaamsbeweging, welzijn, uitdagingen en nog veel meer. Kortom, het is een uitgebreid werkboek pakket voor planning en monitoring.


Met bonus nummer 2 ontvang je  
toegang tot de E-cover Creator!

Wat is een E-Cover Creator?

Met een E-Cover Creator kun je een digitale boekenkaft, tablet of smartphone maken, zoals deze:

Stel je voor dat je een waardevolle cursus hebt gecreëerd of een unieke training wilt aanbieden aan je doelgroep. Wellicht ben je van plan om een aantrekkelijke verkooppagina op te zetten, of misschien ben je bezig met het organiseren van een uitdagend evenement. Of je wilt een e-boek aanbieden als leadgenerator.


In deze scenario's is het van grote waarde om een verbluffende productafbeelding te presenteren. Door een visuele projectie te bieden, geef je jouw klanten een voorproefje van wat ze kunnen verwachten.

Hier komt de
E-Cover Creator om de hoek kijken, een krachtig instrument waarmee je deze visuele ervaring kunt creëren. De verscheidenheid aan beschikbare lay-outs opent een wereld van mogelijkheden:

- Verfijnde ontwerpen die professionaliteit uitstralen.
- Creatieve composities die de essentie van je inhoud vastleggen.
- Boeiende visuals die nieuwsgierigheid opwekken en uitnodigen tot verkenning.

Met de E-Cover creator kun je je ideeën tot leven brengen en een onvergetelijke eerste indruk maken. Het is de sleutel tot het vormgeven van een visuele presentatie die de verbeelding van je publiek prikkelt. 


Het proces is uiterst eenvoudig:
1. Selecteer je gewenste omslagontwerp.
2. Upload je eigen afbeelding(ik leer je hoe je dit maakt).
3. Download je aangepaste omslag en het is direct klaar voor gebruik.

Enkelvoudige E-Covers

Ook kun je combo E-Covers maken

Bekijk hier in het overzicht wat er allemaal voor je klaarstaat!

Bestel vandaag nog

Het fitness en gezondheids-coaching content Handboek

En ontvang het volgende:

*Totale Waarde = €. 197,00*

 • "Ontvang het volledige content handboek met daarin professioneel geschreven artikelen zoals:"
 • "5000 artikelen waarmee je maanden en zelfs jaren aan content kunt maken. Vertaal, bewerk en gebruik ze naar eigen wens!"
 • "Download 50 e-books en gebruik de content voor je eigen ideeën, zoals het inzetten van een e-book als lead magnet om van leads klanten te maken"
 • "Download 2500 quotes voor inspiratie en 365 Nederlandse citaten klaar om voor een heel jaar aan social media berichten mee te maken"
 • "Creëer boeiende video's en podcasts met behulp van de 5000 artikelen, 2500 quotes en 365 citaten"
 • "Stapsgewijze Training in bijgeleverde cursus Die Je Precies Laat Zien Hoe Je Deze Artikelen Effectief Kunt Gebruiken Om Je Bedrijf Daadwerkelijk Op Te Bouwen En Te Laten Groeien"

+ 2 Bonussen!

Bestel NU en ontvang ook...

Bonus # 1 !

Begeleid Je Cursisten Naar Een Gezondere Levensstijl Met Onze 60 pagina's Tellende Fitness- en Gezondheidsplanner - Printbaar en Aanpasbaar!

*Totale Waarde = €. 67,00*

Sjablonen Planner Met 60 Pagina's, klaar om te gebruiken in je cursus, trainingen, challenges en in je 1 op 1 high-end programma's, of waar je maar wilt.

 • "Geef jouw cursisten de ondersteuning die ze nodig hebben met krachtige sjablonen, werkboeken en worksheets voor hun ultieme groei!" 
 • "Om je cursisten, klanten of cliënten en publiek snel en moeiteloos op weg te helpen naar een beter leven en inspiratie te bieden aan jouw community!"
 • "Je hebt de vrijheid om de volledige planner aan te bieden aan jouw klanten, of om losse pagina's per les te verstrekken. De keuze is aan jou"

GEHEEL GRATIS BIJ JE BESTELLING
Bestel Nu en Ontvang

Deze Mooie Bonus!

+ je krijgt ook nog...

Bonus # 2 !

Exclusieve Toegang:
Tot de E-cover Creator

*Totale Waarde = €. 97,00*

Voor

Na

Transformeer Je Saai ogende Documenten in Minder dan 10 minuten.

Je kunt nu op een manier zoals nooit tevoren een merk opbouwen rondom je producten met behulp van onze op de cloud gebaseerde e-Book Omslag Creator Software!Deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software stelt je in staat om binnen enkele minuten je eigen aangepaste, professionele e-book omslagen te maken!

Zeer eenvoudig om mooie e-Cover afbeeldingen te ontwerpen in slechts enkele minuten - helemaal GRATIS!

GEHEEL GRATIS BIJ JE BESTELLING
Bestel Nu en Ontvang

Deze Mooie Bonus!

BESTEL HIER:
 Het Content fitness & Gezondheids-Coach Handboek

Krijg direct toegangDit pakket heeft een waarde van 361,- euro, maar dat hoef je niet betalen.

De normale prijs van 197,- ook niet
De prijs vandaag is eenmalig 77,- euro excl. btw


Bij het afrekenen ontvang je onmiddellijk een e-mail met je inloggegevens voor op onze website, waar al je materialen en bonussen op je wachten om direct te kunnen raadplegen en te downloaden!


Veel gestelde vragen!

Hoe mag ik de artikelen gebruiken?

Het geweldige aan de artikelen die in het Fitness & Gezondheids-Coach Content Handboek staan, is dat je bij aankoop daadwerkelijk de volledige rechten voor privégebruik krijgt voor elk artikel. Dit betekent dat je wettelijk het recht krijgt om ze op elke gewenste manier als jouw eigen werk te gebruiken! Dit omvat onder andere:

- Het bewerken ervan
- Je naam als auteur vermelden
- Secties toevoegen/verwijderen
- Artikelen combineren
- Ze gebruiken om inhoud te creëren voor sociale media, blogposts, e-books, nieuwsbrieven, online cursussen, enzovoort!

Hoewel je ze in een eenvoudig "Kopiëren & plakken" formaat kunt gebruiken, zijn ze ook een uiterst waardevolle bron om je te helpen je eigen unieke inhoud te creëren met behulp van deze artikelen als basis!

Wat mag ik niet doen met deze artikelen?

Het enige wat je NIET kunt doen met het Content Handboek is de artikelen opnieuw verkopen of de rechten op de artikelen aan een andere persoon of bedrijf geven, zodat zij ze kunnen verkopen of gebruiken als hun eigen werk, of het Content Handboek geheel of gedeeltelijk opnieuw produceren of verkopen.

Mag ik de artikelen vertalen?

Absoluut! Het vertalen van de artikelen die je in het Content Handboek vindt naar verschillende talen is een geweldige manier om de inhoud opnieuw te gebruiken en een groter (en vaak onaangeboord) publiek te bereiken. Niet alleen is dit toegestaan, maar we raden het ten zeerste aan!

En wat betreft "dubbele content" en zoekmachine rankings?

Als je je zorgen maakt over dubbele content, voeg dan je eigen stijl toe aan de artikelen voordat je ze publiceert. Het kost weinig moeite om originele inhoud te maken met de artikelen uit het Content Handboek als basis en bespaart je veel tijd in vergelijking met zelf alles maken.

Hoe ontvang ik mijn materialen, hulpmiddelen en bonussen?

Bij het afrekenen ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens voor het Fitness & Gezondheids-Coach Content Handboek lidmaatschap leeromgeving. Waar al je materialen en bonussen op je wachten.(Daarom vragen we je ervoor te zorgen dat je e-mailadres correct is bij de aankoop, zodat er geen vertraging is in het ontvangen van je inloggegevens!)

>