Corona-Proof Cursus bedrijf

Je Eigen Online Leeromgeving!

 Ervaar De Vrijheid:
Het Complete Systeem Voor Het bouwen Van Een Zeer Winstgevend O
nline Cursus bedrijf

Start Je Eigen Complete Leeromgeving Website!

Ben je Coach, Trainer, Adviseur, Fysiotherapeut, Arts, Communicatie strateeg, Beleidsmedewerker, Onderwijskundige, Leraar of een andere Dienstverlener? Heb je de laatste tijd weleens nagedacht over het maken van online cursussen?

Ervaar je dat je weinig tijd en vrijheid hebt?

Wil je dat anders gaan aanpakken? Wil je een bedrijf dat letterlijk in één koffer past. Een bedrijf dat je volledig kunt uitvoeren vanaf een laptop. Waarbij er geen kantoorruimte nodig is en je ook niet gebonden bent aan een specifieke locatie?
Zou je willen dat je bedrijf 24/7 doorgaat, terwijl jij niet eens aanwezig bent.
Wil jij je eigen uren kunnen bepalen en vrijaf nemen wanneer jij dat wilt?

Wil je daarmee ook nog lagere kosten, minder complicaties en vooral... meer vrijheid?

"Dan kan dat nu met 1 super slim systeem, waarmee je snel kunt opschalen door online cursussen te maken en te verkopen"

Ik ga je uitleggen wat voor jou ook wel eens het beste online bedrijfsmodel zou kunnen zijn, voor het creëren van online-inkomsten en persoonlijke vrijheid, in 2021 en daarna. 

Ik was een van de eerste in Nederland met het aanbieden van online cursussen en trainingen om WordPress te leren.

Ik heb in de afgelopen 14 jaar heel veel online cursussen gemaakt en ik vind het heerlijk om te doen. Bij mijn cursisten zie ik dat ze na het volgen van de cursussen hele goede resultaten bereiken. Dat maakt me heel blij.


Daarnaast geeft het mij vrijheid, plezier en geluk. Heerlijk wanneer ik weer een mail binnenkrijg en te lezen wat de cursus voor hem of haar betekend heeft.


Ook heb ik gemerkt op mijn eigen websites en in forums en Facebook-groepen dat er behoefte is aan een goed systeem waarmee je online cursussen kunt maken en verkopen. Maar dat maar weinig ondernemers het zelfstandig voor elkaar krijgen om het juiste systeem te vinden. En dat het veel geld tijd en energie kost om het uit te zoeken. Het moet een systeem zijn dat je geen stress geeft, waar je van op aan kunt, een intelligent systeem welke op de achtergrond jouw business runt.  


Dat komt deels, omdat er weinig goede betrouwbare software is voor de Nederlandse markt. De software die je nodig hebt, bestaat uit verschillende componenten die samen gevoegd moeten worden tot een goed werkend systeem. En dat is niet eenvoudig.


Het is allemaal al uitgezocht door ons en dit systeem staat nu ook voor jou klaar, zodat jij je kennis kunt omzetten in hoogwaardige trainingen zonder maanden bezig te zijn met uitzoeken en testen.


Vraag je je ook wel eens af of je kunt leven van het verkopen van online cursussen? Of dat echt mogelijk is. Ja dat kan echt. Een omzet behalen van bedragen met 5 en 6 cijfers is absoluut mogelijk. Later meer...

Ik wil mij graag voorstellen:

Ik ben Anja Dikkeboom

Anja Dikkeboom

Kom sterker uit de Corona crisis

Door corona is veel werk verschoven naar online. Zo ook het lesgeven, deed je eerst nog veel één op één coaching of in groepjes dan zal je gemerkt hebben dat het door Corona niet te doen was.

Gelukkig is er een super goede oplossing voor en dat is online cursussen verkopen. Online trainingen en cursussen maken en verkopen is door Corona in een stroom versnelling gezet. Maar ook na corona zal het online leren alleen nog maar toenemen en moet je met de tijd mee gaan.

Het nieuwe werken is online werken! 


Ik ben destijds ondernemer geworden om meer vrijheid te hebben, maar ik kreeg alleen maar meer werk en stress. Ik gaf lessen om WordPress te leren dus eerst één op één en dat was heel leuk, maar je bent beperkt want er zitten maar 8 werkuren in een dag. Wanneer ik meer wilde verdienen moest ik ook in de weekenden les gaan geven.... En eh dat is niet echt gezellig voor het thuisfront toch?

Is dit ook voor jou herkenbaar?

 • Je kunt maar een x aantal klanten helpen per dag.
 • Je hebt geen continu inkomen het is afhankelijk van de uren die je erin steekt. 
 • Je verkopen draaien niet door wanneer je andere dingen doet, zoals marketing, zelfontwikkeling en andere zaken. Daardoor word je onrustig en stort je je weer op klanten helpen en beland je in een vicieuze cirkel.

Betekent het dan dat je helemaal geen 1 op 1 meer doet? O ja, zeker wel, maar op een heel ander niveau, namelijk alleen nog bij je "high end" cursussen en trainingen met een hoge prijs. Meer hierover in de training.

De Oplossing: Het Course Empire Succes Systeem

Hoe zou het zijn als je je kennis zou kunnen omzetten in hoogwaardige online trainingen?

Dat je deze trainingen in visueel prachtige cursussen kunt tonen aan je cursisten en kunt helpen met het oplossen van hun probleem?

Ik heb al de testen en onderzoeken al gedaan en ik kan jou daar ook mee helpen. Je kunt nu meer dan 100 mensen tegelijk helpenOf zelfs wel 500 of mag ik het echt zeggen, ja wel 10.000.

Kun je je al een voorstelling maken? Wat het voor jouw bedrijf zou betekenen?

Dat je met je online trainingsprogramma of cursus meer kan verdienen in minder tijd...

 • Niet bezig hoeven te zijn met de techniek.
 • Heerlijk in je eigen tempo cursussen maken in een "what you see is what you get" omgeving.
 • Prachtige illustraties, foto's, pdf's, video's kunnen toevoegen d.m.v. van een paar handelingen.
 • Je slechts 1 keer je cursus maakt en daar doorlopende inkomsten uit hebt.
 • Dat het schaalbaar is.

Heb jij wel eens op locatie een training gegeven? Een compleet fysieke gefaciliteerde ruimte huren kost veel geld. Het zijn terugkerende kosten. Bedenk dit, een online leeromgeving opzetten en instellen, plus je eerste cursus maken is een investering in geld en tijd. Maar daarna blijf je deze cursussen verkopen, 10, 25, 85, 300 keer en dat allemaal zonder extra kosten. 

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden en je niet bezig te houden met de technische kant.
 Je wilt natuurlijk direct cursussen maken en verkopen.

Een systeem, direct klaar om je cursussen te verkopen.

Binnen een dag aan de slag!


Geen bestaande website nodig! 

bedrijfsteam-tandwielensysteem

Skip 6 tot 12 maanden uitzoekwerk en de daarmee gepaarde stress en geldverspilling.

In het programma "Course Empire Succes Systeem Plus" neem ik je de technisch kant uit handen, zodat jij zo snel mogelijk je online trainingen kunt maken en verkopen. Lees nog even verder want ik vertel je ook nog over de prijzen die je kunt vragen voor je online cursussen. Hier alvast een tipje van de sluier.

Onderzoek wijst uit dat de prijs van 197 euro voor een cursus een acceptabel bedrag is voor cursisten die voor het eerst een cursus bij je kopen. Later kun je duurdere high end cursussen verkopen aan dezelfde klanten, met prijzen vanaf 2000,- euro tot wel 15.000,- euro! Jij bepaalt de prijs.


Jouw Succes Is Mijn Succes Ik Help Je Graag!


Waarom zijn Online Cursussen een goed bedrijfsmodel!

Online cursussen zijn een manier om je kennis en expertise te gebruiken en er iets waardevols van te maken. Het is geweldig om te doen, zeer winstgevend en zeer bevredigend. Maar dat is niet het enige voordeel van dit bedrijfsmodel. 

Dit zijn nog meer redenen waarom het creëren van online cursussen een absolute kick is:

Living The Laptop Life

Het verkopen van online cursussen en trainingen leidt tot een bedrijf dat letterlijk in één koffer past. Dit is een bedrijf dat je volledig kunt uitvoeren vanaf een laptop. Je hebt geen kantoorruimte nodig, je bent niet gebonden aan een specifieke locatie. Omdat de cursus 24/7 online wordt aangeboden en beschikbaar is voor je klanten, kun je je eigen uren indelen en vrij nemen wanneer jij dat wilt.

Dat betekent: lagere kosten, minder complicaties en vooral … vrijheid.

laptop_wereldwijd
opschalen

Klein Budget, Groot Resultaat

Ik hou van bootstrappenBetekenis: een bedrijf starten tegen minimale kosten. Het risico tot een minimum beperken. Online cursussen zijn hier fantastisch voor. Je kunt een waardevol, professioneel gepresenteerd bedrijf starten met hoogwaardige cursussen en trainingen met een klein budget.

Je kunt opschalen naar een inkomen met 6 cijfers en dat terwijl je er in verhouding een klein budget aan kwijt bent.

Een laptop, smartphone en de benodigde software maken dat je je online bedrijf vanuit waar dan ook kunt uitvoeren.

De Schaalbare Onderneming

Een online cursusbedrijf is zeer winstgevend en schaalbaar. 

Wat ik bedoel, is: als de cursus eenmaal is gemaakt, kost het verkopen van 1000 of 10.000 exemplaren slechts marginaal meer dan het verkopen van 1 exemplaar daarvan. 

Online cursussen kunnen worden omgezet in een geweldige inkomstenbron zonder je te belasten met overheadkosten en omslachtige processen.

meer-mensen-bereiken


Dit is wat het je gaat opleveren!

Je ontvangt een kant-en-klare leeromgeving website. Je doorloopt een aantal modules en aan het einde van de cursus heb je een slimme online leeromgeving en een systeem dat geheel geautomatiseerd voor je aan het werk is. 

Makkelijk

Na het aanmelden heb je direct toegang tot de training. Ik zet het systeem en de leeromgeving voor je op. Dus geen technisch gedoe en stress. In het cursusprogramma begeleid ik je van A tot Z. 


Ons programma is opgedeeld in modules. Dit is een systematische aanpak waarin er ook tijd vrij komt om aan je eigen cursus te werken.

Tijdwinst

Tijdwinst is meer vrijheid. Maar ik geef het toe, in de eerste periode investeer je een deel van je tijd. Dat is noodzakelijk, omdat je gefocust je eerste eigen online cursus gaat maken.


Daarna gaat het je versneld tijd opleveren. Omdat je cursus nu schaalbaar en online is, werkend op een slim geautomatiseerd systeem.

Schaalbaar

Je kunt je cursus zo maken dat 1 op 1 lesgeven niet altijd nodig zal zijn. Je cursus is dan zonder tussenkomst van jou online te bekijken door je cursist. Grappig idee dat misschien wel 100 mensen tegelijk jouw cursus online volgen.

Dit betekent dat je kunt opschalen. Stel je eens voor wat dat voor effect heeft op je bedrijf.

Voor nu maar ook in de toekomst

De online markt voor trainingen en cursussen zal alleen nog maar toenemen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen graag in hun vrije tijd, maar zeker ook zakelijk effectief bezig willen zijn met leren.

Door snel te starten pak je de toekomst en loop je voor op je concurrenten.

Dit is wat mensen zeggen over Anja Dikkeboom, de cursus instructeur!

Dit zijn testimonials van leden van mijn websites.
Uiteraard heb ik de beste uitgeselecteerd

Peter Roelofs

Dtp Studio Plus

“Zo heb ik veel geleerd van de Cursussen!”

Ik ben altijd weer enthousiast wanneer de nieuwsbrief in mijn Email box valt. De Video Tutorials (heel veel gratis materiaal) bevatten voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde WP-gebruikers goede en heldere instructies.

Roos Min-Wilderom

TTH Tandkunde

"Een Aanrader! Zeker voor beginners zoals ik"

De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben super blij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja...

Jan van Oefelen

Fotograaf

“Fantastische hulp!!!”

Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja Dikkeboom ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude.

Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

Online Cursussen nu en in de toekomst
Heb je al geweldige ideeën? Ik help je met jouw ideeën om te zetten in online cursussen zodat jij straks:

 • Een vette voorsprong krijgt op je concurrenten
 • Je omzet flink gaat verhogen
 • Meer mensen tegelijk gaat helpen
 • Geld verdient 24/7

Met de tijd mee
Het systeem is zo ontworpen dat het met de tijd meegaat en je er jaren vooruit mee kan.


Volledige vrijheid!

Je zal het heerlijk vinden om in volledige vrijheid te leven. De investering in het course empire succes systeem zal je snel terugverdienen. De investeringskosten zijn natuurlijk fiscaal aftrekbaar.

In 4 stappen naar je eigen course empire

Maak en lanceer je eigen online training, ik help je van A tot Z. Dit is wat je gaat ontvangen. En bedenk dat je dit in je eigen tempo kunt doen. Je kunt vandaag al beginnen met het maken van je cursussen en lessen. 

1

Module 1: Jouw online leeromgeving website systeem wordt opgeleverd

Er worden ook alvast drie cursussen(voorbeelden) voor je aangemaakt met betaalplan en verkoop traject.  Dit koppelingen wij aan elkaar, zodat jij deze makkelijk kunt aanpassen en direct kan beginnen met het maken van je training en/of cursus.


Ook krijg je uitleg over de opmaak van de cursus, modules en het maken van lessen. Je kunt zelf de kleuren en stijlbepaling doen. Zodat je cursussen er op-en-top uitzien.

2

Module 2: Video Tutorials met goede uitleg

We hebben video's gemaakt, zodat je over de schouder mee kunt kijken hoe je de opzet gaat doen. Je kunt toetsen/quizjes afnemen bij je cursisten en huiswerk opdrachten geven. 


Cursisten kunnen huiswerk uploaden. Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.


Je kunt content met drip feed plaatsen, dat betekent dat er gekozen kan worden om het lesmateriaal periodiek (bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of maandelijks) beschikbaar te stellen.


Hier leer je ook om alles in het systeem te automatiseren, zodat je toko zelfs onderweg of op vakantie doorgaat met geld verdienen.

3

Module 3: Wat zijn de mogelijkheden van het systeem

Diverse leervormen die je kunt gebruiken voor je cursisten, komen aan bod; powerpoints, pdf's, video's, audio, checklists, tekst.


Leervorm technieken:

Wat voor lesmateriaal kun je allemaal gebruiken in je online cursussen. En hoe je dat kunt doen. Zoals video, screencasting, interactieve quizjes, vragenlijst, audio, werkboekjes.


Je kunt video's van jezelf opnemen, we geven uitleg welke video materialen en software je nodig hebt. 

4

Module 4: Marketing en opschalen

In deze module ga je je cursus promoten en verkopen.

Sales page uitleg, wat komt er op de landings- en sales page te staan?

Hoe je e-mail marketing kunt toepassen.


Hoe je van een "low end" cursus naar een "high end" cursus gaat. Hier leer je het geheim om een cursus van 200 euro om te bouwen naar een cursus van 2000-  of 5000 euro en meer.


Je leert je bedrijf uit te bouwen met slimme mogelijkheden tegen lage kosten.

Dit is mogelijk 197,00 euro X 30 verkopen = 5910,00 euro!

Laten we het nog wat specifieker maken. Ik wil je in een rekensom laten zien wat haalbaar is. Eerder vertelde ik al dat 197 euro een magisch acceptabel bedrag is voor de prijs van een cursus.


In de training ga ik je laten zien hoe je een online cursus kunt maken die je voor 197 euro verkoopt. Het doel is om 1 cursus per dag te verkopen dat is te doen. Het vereist geen enorm aantal bezoekers, je zou dit met mond-tot-mondreclame, je connecties via LinkedIn en sociale media kunnen behalen. Wanneer je 1 cursus van 197 euro, 1 maand lang elke dag verkoopt, is de rekensom 30 x 197,00 = 5910,00 euro per maand.


Dat is het mooie van het verkopen van een online cursus voor deze prijs. Het is een niet al te groot project. Zelfs in een kleine niche kun je nog steeds succesvol zijn.


Maar laten we nog een stapje verder gaan. Je wordt steeds beter in het vermarkten van je cursus, de mond-tot-mond reclame doet ook zijn werk en nu verkoop je er twee per dag. Dan is de rekensom 60 x 197,00 = 11820,00 euro per maand.

Zie je hoe snel de inkomsten kunnen oplopen.

Natuurlijk heb je de vrijheid om een aantal en/of heel veel cursussen te maken. Dit kunnen vervolgcursussen zijn op je eerste cursus. Daar zou je alweer hogere bedragen voor kunnen vragen. Bijvoorbeeld 800 euro. Wanneer je er dan twee per week verkoopt, is dat mooi 1600 euro per week. Op maandbasis zou je dan voor deze vervolgcursus 6400,00 euro kunnen omzetten.


Zie je hoe het kan werken?

Hoe werkt het als je gaat starten

Na je aanmelding en betaling kun je direct inloggen op de onze website en beginnen met de training. In de modules is ook het stappenplan verwerkt.


De uitleg in de training zal je enorm aanspreken want ik laat je geen seconde gissen. Je wordt meegenomen in de training stap voor stap. We hebben ook een uitgebreide helpdesk waar je je vragen kunt stellen.


Ieder stapt in op een eigen niveau en daardoor kan de een de training sneller doorlopen dan de ander. Je kunt zo snel door de training gaan als je zelf wilt. Heb je je cursus al uitgewerkt digitaal of in een wordeditor? Top, dan kan je cursus al gemaakt worden zodra wij jouw online leeromgeving website systeem hebben geïnstalleerd.


Wij verzorgen de techniek zodat jij je volledig kan concentreren op het maken van je cursus/training. 

Met Sint-Juttemis

Ik ben er ook ingestonken. Vroeger wanneer ik iets zakelijks wilde gaan doen op internet en ik een goed software product tegen kwam, dacht ik, maar dat kan ik zelf ook wel. Dus ging ik maanden testen en proberen(ploeteren). De tijd vloog voorbij maar een echt product kwam er niet uit en geld verdienen al helemaal niet. Nu weet ik wel beter.


Ik vergat naar mijn einddoel te kijken en de kortste weg ernaar toe te nemen. Wat ik wilde bereiken was ik volkomen vergeten. Ik wil je dit graag besparen.

Wanneer je goede ondersteuning wilt en snel je online cursussen wilt verkopen en niet gefrustreerd wilt raken door de technische opzet, dan is het "Course Empire Succes Systeem Plus" geschikt voor jou.


Wat lost het Course Empire Systeem voor je op!

 • Niet meer zelf maanden bezig zijn met uitzoeken. Je krijgt een op je eigen webhosting volledig ingerichte online leeromgeving website, gemaakt in WordPress zodat je er makkelijk mee kunt werken. Wij noemen het online leeromgeving systeem, maar E-learning, universiteit, academie of school kun je het ook noemen. Jazeker je kunt een volledige school maken en met een extra plugin kun je ook andere, zoals coaches of freelancers cursussen voor je laten maken, direct op jouw online leeromgeving. 
 • De verkopen van je cursussen worden op je eigen rekening gestort.
 • Je kunt kortingscodes aanmaken zodat je een aanbieding kunt doen.
 • Je kunt toetsen/quizjes afnemen bij je cursisten en huiswerk opdrachten geven. 
  Cursisten kunnen huiswerk uploaden. Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.
 • Je kunt lessen in drip feed aanbieden, een mooie naam voor het "plannen" van het vrijgeven van de cursusinhoud. Je kunt je lessen met tussenpozen of op specifieke data vrijgeven. Zo zou je elke week of maand lessen vrij kunnen geven.
 • Veel betaalprovider mogelijkheden voor je klanten om te kunnen betalen zoals Mollie iDeal, PayPal, credit-card, Stripe, Bank overschrijving.
 • Je kunt een autoresponder koppelen, goed om een klanten e-maillijst mee op te bouwen.
 • Het systeem verzend automatisch pdf facturen nadat een klant een betaling heeft gedaan. Dus geen aparte facturen meer aanmaken.
 • Ingebouwde AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming).
 • Rapporten uitprinten voor jezelf en de boekhouder.
 • Verkoop mogelijkheden. Je kunt prachtige verkooppagina's maken die je laat verwijzen naar een betaalpagina voor de klant om af te rekenen. Er staan kant-en-klare verkooppagina sjablonen voor je klaar. Zodat je een slimme goed verkopen pagina kunt maken waarop je je cursus(sen) kunt aanprijzen.

Het systeem is een complete website inclusief leeromgeving en kan geheel zelfstandig draaien zonder dat je al een eigen website hebt op internet, maar kan net zo makkelijk naast je eigen bestaande website draaien.


Het systeem kan van A tot Z het proces van je overnemen. Namelijk; je klant komt binnen via je verkooppagina en daarna op de betaalpagina, besteld en betaald. Klant krijgt een email en kan direct inloggen op jouw online cursus leeromgeving systeem. De klant volgt de cursus online, terwijl jij lekker op vakantie bent of de klant volgt de cursus 's nachts, terwijl jij in bed ligt. Je toko draait 24/7 door. Geen winkel nodig en er zijn geen sluitingstijden.


Wel is er voor het systeem een nieuwe domeinnaam en webhosting nodig(wij helpen je hiermee). Deze verzorg je zelf en wel hierom:

Ik wil dat je zelf eigenaar bent van deze nieuwe leeromgeving website, zodat je content(cursussen) niet gegijzeld kunnen worden.


Bedenk dit, alles wat je plaatst op een website bij iemand anders ben je in principe kwijt. Plaats jij content bij Facebook, dan zijn zij de eigenaar. Namelijk wanneer zij stoppen of ze bevriezen je account dan ben jij je content kwijt. Zo ook wanneer je je cursussen plaatst bij een SAAS(software as a service) aanbieder, bijvoorbeeld Udemy. Bovendien ontvang je nu zelf al het cursusgeld en betaal je geen fee. Ook bepaal je zelf de prijzen op je website.

computer-logo

Compleet Online Leren Website Systeem
Voor het maken en verkopen van je eigen cursussen en trainingen

Start vandaag nog je eigen online leeromgeving website!

Ik help je!

webinar

BESTEL HIER HET:
 COURSE EMPIRE SUCCES SYSTEEM PLUS PAKKET
Afgekort tot - CESS PLUS

Je eigen oNLINE LEEROMGEVING website
Een compleet bedrijfJouw investering 577 euroDe prijs voor het CESS PLUS-pakket is éénmalig met 3 maanden support.

Na deze 3 maanden krijg je support in het forum, nee we laten je niet in de steek.

Toegang tot de training is zolang deze bestaat met een minimum van een jaar.

Updates voor de licenties is 6 maanden. Lees ook onderaan de pagina de veel gestelde vragen.

Jouw kennis in een online cursus jasje

Is mijn kennis het waard om omgezet te worden in een online cursus? Dat zal je je misschien wel afvragen. Ergens knaagt het van binnen, zoiets als "wie zit er nu op mijn kennis te wachten". Bedenk dat als alle schrijvers zich dat de afgelopen jaren en eeuwen zouden hebben afgevraagd we nu geen cursussen, boeken en films hebben gehad. 


Alles begint in het brein. Het is aan jou om dit zo te ordenen dat het een online cursus gaat worden. Ik help je daarmee. Want jouw kennis is absoluut de moeite waard omgezet te worden in een online training, cursus of coachingsprogramma en daar geld mee te verdienen.  


De technisch opzet nemen wij voor je uit handen, je kunt direct beginnen. De uitleg van het systeem doe ik je voor in simpele stappen. Je kunt de modules volgen in de training.


NIET...

Het is niet voor jou...

Als je je bedenkingen hebt.
Het is niet voor jou... 
Als je geen energie hebt en je er niet de volle 100% voor kunt gaan.
Het is niet voor jou... als je denkt "dat doe ik wel even", dan gaat het niet lukken.
Ben je nog niet zover, dan is het beter dat we niet gaan samenwerken.


WEL...


Het is wel voor jou...

Wanneer je er voor gaat. Dat na het lezen van deze pagina je het YES-gevoel hebt, met "JA DAAR GA IK VOOR".

Het is wel voor jou...

Wanneer je al meer over een bepaald onderwerp weet dan anderen en je van plan bent een expert te worden, omdat je jezelf verder gaat ontwikkelen?

Het is wel voor jou...

Als jij vindt dat je de kennis hebt over een bepaald onderwerp en inmiddels expert bent.

Het is wel voor jou...

Wanneer je meer vrijheid en omzet wilt.

Het is wel voor jou...

Wanneer je een bedrijf wilt, waar je trots op kunt zijn en je voldoening en betekenis geeft. 

Het is wel voor jou...
Wanneer je er plezier in hebt andere iets te leren.


Wil Jij Dit?


Heb je geen bedenkingen en heb je zin om te beginnen met het maken van je eigen online cursussen. Ben je op zoek naar een leuke, slimme manier waarbij je meer kunt verdienen in minder tijd en ook nog bereid bent te investeren in  jezelf en in tijd… dan is het Course Empire Succes Systeem voor jou de juiste keus.

Handen-schudden-deal

Veel gestelde vragen!

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt toegang tot de training zolang als de training bestaat met een minimum van een jaar. 

Kan ik direct beginnen?

Ja, je kunt direct inloggen en met de training beginnen. Je doorloopt de modules stap voor stap. We gaan ervan uit dat je als ondernemer of aanstaande ondernemer zelf wel weet hoe je je tijd moet indelen. We hebben daarom ook geen strak schema. Omdat we begrijpen dat je ook andere zaken moet regelen.

Probeer elke dag wel 1 - 2 uurtjes te werken aan het systeem en je online training. Hoe meer je er aan werkt hoe eerder het klaar is. 

Moet ik wachten op de volgende module of krijg ik toegang tot alle modules ineens?

Je kunt direct beginnen met het programma. Wel hebben we even de tijd nodig om je leeromgeving op te zetten. Dat wil niet zeggen dat er niets gedaan kan worden. We hebben het programma zo opgezet dat je altijd in momentum blijft.

Hoeveel Cursussen kan ik maken?

Je kunt zoveel cursussen maken als je zelf wilt. Wel heb je dan meestal meer serverruimte nodig. Dit kun je oplossen door je webhosting pakket te verruimen.

Zijn er nog bijkomende kosten?

Voor het Cess plus pakket niet. Dat is een compleet pakket, om je online leeromgeving website op te zetten.
De prijs is eenmalig. Maar let op, lees ook even de vraag "Hoe zit het met de software licenties".

Daarnaast heb je webhosting en een domeinnaam nodig. Kosten rond de 80 euro per jaar.

Ondanks dat het een compleet systeem is, zou het kunnen zijn dat je meer wensen hebt, dan kun je met dit systeem altijd uitbreiden.

Daarnaast zul je nog enkele andere tools nodig kunnen hebben. We proberen altijd een keus te geven tussen betaalde en/of gratis versies. De keus ligt altijd bij jou.

Wanneer je video's gaat plaatsen op je pagina's en in je cursussen is het beste deze te laten hosten bij een derde partij zoals Vimeo of Wistia. En dat kost geld. Waarbij Vimeo rond de 72 euro per jaar de voordeligste is. Vimeo gebruik ik zelf ook en werkt fantastisch.

Ik heb zelf al een website?

Je kunt vanaf je eigen website heel makkelijk verwijzen naar de online leeromgeving website. Dat laten we zien in de training. Je vraagt je misschien af, waarom het niet direct op je website geïntegreerd kan worden.

Het systeem wat we aanbieden, werkt alleen met WordPress. En ook al heb je nu een WordPress website en we zouden deze integreren met het online leersysteem is er een grote kans op conflicten en krijg je problemen met je website. Vandaar dat het we het gescheiden houden.

Met welke CMS(content management systeem) is het systeem gemaakt?

We werken uitsluitend met WordPress. Heb je nog geen kennis van WordPress? Geen probleem, we hebben een cursus "WordPress leren – de basis" gratis voor je klaar staan. Zo kun je makkelijk de basis leren begrijpen.

Ik ben niet technisch!

Geen probleem dat is ook waarom wij dit systeem in elkaar gezet hebben. Zodat je de software niet zelf hoeft uit te zoeken, te koppelen en te testen dat hebben wij al gedaan. We laten je in goede video's precies zien hoe je de demo cursussen die je erbij krijgt, kunt omzetten in je eigen cursussen.

Hoe zit het met de software licenties?

Om het CESS plus pakket(je leeromgeving website) zo goedkoop mogelijk te houden, kun je de eerste 6 maanden op onze licenties draaien. 

Ik zal het uitleggen:

WordPress zelf is gratis en een aantal plugins die we gebruiken ook. Maar er zijn enkele betaalde plugins nodig om de website met leeromgeving te maken. Deze betaalde plugins leveren hiervoor updates en support. Deze plugins zijn niet van ons maar van andere aanbieders.

Om het CESS plus pakket overdraagbaar te maken naar jouw domeinnaam, maken we gebruik van onze licenties die wij bij de aanbieders hebben gekocht. Maar voor jou, is het belangrijk je eigen plugins licenties te kopen, zodat je zelf volledig eigenaar bent en recht heb op updates en support.

Daarom krijg je 6 maanden lang updates voor deze betaalde plugins van ons en kun je na 6 maanden deze licenties zelf aanschaffen. Op deze manier kun je de opstart kosten laag houden en verdere kosten verspreiden.

De kosten voor deze licenties zijn rond de 20 euro p.m.

Bedenk dat de kosten aan ons voor dit systeem eenmalig zijn en dat je daarna zeer lage maandelijkse kosten hebt waarmee je een compleet bedrijf kunt runnen. En alle vrijheid hebt om uit te breiden en aanpassingen te doen, mocht je dat willen. Je bent nu niet afhankelijk van een partij die jouw cursussen host, met het risico ze kwijt te raken.

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt ons bereiken via info@course-empire.nl

Beste, Erwin, Lies, Peter, Karin, Mark, Liesbeth, Erik, Nico, Pascal, Monique, Marcel, of hoe je naam ook mag zijn, ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn programma, je zal er geen spijt van hebben. Laat mij je virtual assistant zijn.

Wij kunnen jou helpen aan een mooie geheel geautomatiseerde online leeromgeving.

Ik ben er 100% van overtuigd dat mijn systeem werkt, ik gebruik het zelf ook. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en ik zou het fantastisch vinden om met je te mogen samenwerken, zodat jij ook je doel kunt bereiken en daarmee verbazingwekkende resultaten zult krijgen!

Voor jouw succes!

Het is mijn doel om je het meest effectieve cursus verkopen model te leren.

Anja Dikkeboom

>