Realiseer je droom door je eigen online academie te starten, compleet met website en krachtige LMS-plugin!


00
Dagen
:
 
22
Uren
:
 
54
Minuten
:
 
11
Seconden

You missed out!

Zie ik je morgen rond 14.00 uur?
dffdfsdfdsfsdfsd

Bouw je Academie, school, klaslokaal, universiteit of leeromgeving in 3 stappen!

Een eigen Academie is top want je kunt...

 • Een prachtige leeromgeving maken.
 • Je kunt toetsen/quizjes afnemen bij je cursisten.
 •  Huiswerk opdrachten geven. 
 • Cursisten kunnen huiswerk uploaden.
 • Je kunt een certificaat aanmaken voor je cursisten die succesvol je cursus hebben doorlopen.
 • Je kunt lessen in drip feed aanbieden, een mooie naam voor het "plannen" van het vrijgeven van de cursusinhoud. 
 • Veel betaalprovider mogelijkheden voor je klanten om te kunnen betalen zoals Mollie iDeal, PayPal, credit-card, Stripe, Bank overschrijving.
 • Je kunt een autoresponder koppelen, goed om een klanten e-maillijst mee op te bouwen.
 • Het systeem automatisch pdf facturen laten verzenden, nadat een klant een betaling heeft gedaan. Dus geen aparte facturen meer aanmaken.
 • Ingebouwde AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming)..
 • Je kunt ChatGPT gebruiken als hulpmiddel om je cursussen te bouwen.

De Cursus AcademiePlus is een cursus met een complete website inclusief leeromgeving en kan geheel zelfstandig draaien zonder dat je al een eigen website hebt op internet. Maar wanneer je al een website hebt gemaakt in WordPress kun je de LMS plugin ook op je bestaande website installeren. Het is ook mogelijk wanneer je al een website hebt, maar hier niet de Academie op wilt laten draaien, de Academie op een subdomein te plaatsen want de Academie kan net zo makkelijk naast je eigen bestaande website draaien. Je koppelt deze dan in je websitemenu. Geen zorg we laten alle mogelijkheden zien in de cursus. 


De Academie kan van A tot Z het proces van je overnemen en zelfstandig te werk gaan, namelijk: je klant komt binnen op de betaalpagina, besteld en betaald. Klant krijgt een email en kan direct inloggen op je academie. De klant volgt de cursus online, terwijl je misschien wel lekker op vakantie bent, of de klant volgt de cursus 's nachts, terwijl je in bed ligt. Je toko draait 24/7 door. Geen winkel nodig en er zijn geen sluitingstijden.


Wel is er voor het systeem een nieuwe domeinnaam en webhosting nodig(we helpen je hiermee). Deze verzorg je zelf en wel hierom:

Ik wil dat je zelf eigenaar bent van je Academie, zodat je content(cursussen) niet gegijzeld kunnen worden.


Bedenk dit, alles wat je plaatst op een website bij iemand anders ben je in principe kwijt. Plaats jij content bij Facebook, dan zijn zij de eigenaar. Namelijk wanneer ze stoppen of ze bevriezen je account dan ben je je content kwijt. Zo ook wanneer je je cursussen plaatst bij een SAAS(software as a service) aanbieder, bijvoorbeeld Udemy. Bovendien ontvang je nu zelf al het cursusgeld en betaal je geen fee. Ook bepaal je zelf de prijzen op je website.

Enkele ervaringen van cursisten

Peter Roelofs

Dtp Studio Plus

“Zo heb ik veel geleerd van de Cursussen!”

Ik ben altijd weer enthousiast wanneer de nieuwsbrief in mijn Email box valt. De Video Tutorials (heel veel gratis materiaal) bevatten voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde WP-gebruikers goede en heldere instructies.

Roos Min-Wilderom

TTH Tandkunde

"Een Aanrader! Zeker voor beginners zoals ik"

De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben super blij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja...

Jan van Oefelen

Fotograaf

“Fantastische hulp!!!”

Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja Dikkeboom ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude.

Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt, is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

"Morgen is het zover en ben je heel dicht bij het krijgen van je eigen Academie. Ik verheug me erop met je samen te werken. Je kunt altijd rekenen op superieure service en persoonlijke aandacht - het is de kern van wat ik doe"


Wil je de andere pagina's nog eenmaal doornemen?

Eerste pagina met video 

Tweede pagina met tips

Wil je nog veel meer informatie, lees dan ook deze pagina

 • Je kunt je ook even inschrijven, dan mis je de Early Bird aanbieding niet.
 • Deze onthul ik op donderdag 30 april.
Anja Dikkeboom

Anja Dikkeboom

>