Vip Pakket
Je hoeft het niet alleen te doen!

Heb je hulp nodig om in actie te komen?

Ik wil je graag helpen. Misschien heb je wel al actie ondernomen maar blijf je ergens op hangen en wil je graag een goed en compleet overzicht krijgen over je opzet om online trainingen te maken en te verkopen.

Wat gaan we doen in het Vip Pakket

  • We beginnen met een analyse van je bedrijf. We kijken naar je website, je sociale engagement. Wat je wensen betreft het maken van online trainingen. 
  • We gaan je wensen omzetten in training outline producten voor zowel complete online trainingen en blended trainingen. We denken mee over het beprijzen van je cursus/trainingen. We bedenken samen je Funnel opzet.
  • We kunnen alles bespreken over het maken en verkopen van online trainingen. We doen dit in 6 cessies via Microsoft Teams, zodat ik je ook voorbeelden kan laten zien. En jijzelf ook items kunt delen. Het resultaat van de Vip Pakket training zal zijn een concreet plan om de komende tijd jouw niche in online trainingen aan te bieden zodat je ook snel kunt opschalen.

Heb je interesse neem dan contact met ons op!
De kosten zijn 2700,- euro ex.btw

Dit is wat mensen zeggen over de cursus instructeur!

Dit zijn testimonials van leden
van mijn websites. 

Peter Roelofs

Dtp Studio Plus

“Zo heb ik veel geleerd van de Cursussen!”

Ik ben altijd weer enthousiast wanneer de nieuwsbrief in mijn Email box valt. De Video Tutorials (heel veel gratis materiaal) bevatten voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde WP-gebruikers goede en heldere instructies.

Roos Min-Wilderom

TTH Tandkunde

"Een Aanrader! Zeker voor beginners zoals ik"

De uitleg is lekker duidelijk. Voor mij SUPER... Ik heb het al eerder gemeld. Ik ben super blij met de site van Anja. Ik haal erg veel uit de geweldig goed opgezette filmpjes en ook snel geholpen bij een vraag aan Anja………

Jan van Oefelen

Fotograaf

“Fantastische hulp!!!”

Naast uitstekende uitleg en video’s biedt Anja Dikkeboom ook nog eens geweldige hulp. Zij heeft mij enorm goed geholpen bij de start van het opbouwen van een geheel nieuwe website die in plaats moest komen van de oude.

Uiteraard dien ik dan niet lui achterover te leunen, maar moet ik zelf ook aan de bak om het nodige te doen. Dat gaat prima met behulp van de video’s. Als kleine ondernemer duurt het door de schaars beschikbare tijd wat langer, maar het plezier dat iets lukt is des te groter. Het wordt zo wel mijn eigen website. SJAPOO!!

webinar

Werk samen met mij!

Ik begeleid je van A tot Z. Je kunt 3 maanden lang gebruik maken van mijn persoonlijke support. Wil je bewijs? Bekijk deze website en meld je aan voor de gratis cursus. Op die manier zie je hoe ik werk en beleef je ook alvast hoe een cursus volgen werkt voor jouw toekomstige cursisten.


Anja Dikkeboom

>